Daily Lucky Numbers:
4
5
23
25
26
38

Recent posts

#11
SMF Arcade Support + Plugins / Re: High Score shouts
Last post by Dave - August 12, 2022, 04:28:14 AM
What I cannot understand is why it works on the EH Portal shoutbox on the test site and here but it wont shout to the Arcade shoutbox ???


UPDATE: I'm at a total loss with this. On the test site I uninstalled the most recent version, cleared all the tables and then installed v2.6.8  and still the shouts don't show.

I might get it if the test site and the main site are on the same host but they're not. I'm going to turn off the shouts so it doesn't bug me anymore
#12
Battle Support / Re: Newly added pictures don't...
Last post by TeamPD - August 12, 2022, 03:12:00 AM
Hello Chen Zhen,

Thank you very much for the warm welcome.

I already placed the images in both themes image paths, so that's why I don't understand why they won't show up for me in the admin to add to the newly made battle animals. The images are also in the mentioned type.

Sorry that I didn't mention what I did in the first post.

I hope you're able to help with this issue.

Kind regards,
Mandy
TeamPD
#13
SMF Arcade Support + Plugins / Re: High Score shouts
Last post by Dave - August 12, 2022, 02:36:01 AM
Quote from: Chen Zhen on August 11, 2022, 10:43:31 PMIt's working on this site & locally.
Are you sure you have the appropriate boxes checked in your Arcade admin settings?

I tested it on here and it shouted my score and I can see it has for others too.

Yes all ticked as should be, although I didn't check the arena or guest box, but now I have it still doesn't work on either the main site or the test site. It's not just me either any scores people make are not being shouted.
#14
SMF Arcade Support + Plugins / Re: High Score shouts
Last post by Chen Zhen - August 11, 2022, 10:43:31 PM
It's working on this site & locally.

Are you sure you have the appropriate boxes checked in your Arcade admin settings?

#15
Battle Support / Re: Newly added pictures don't...
Last post by Chen Zhen - August 11, 2022, 10:35:10 PM

Hello TeamPD & welcome to WebDev.

The current version of Battle (1.17.9) requires the monster images to be put into each theme's image path.
ie. /Themes/THEME-FOLDER/images/battle/monsters
Each image has to be of type: jpg, gif or png



The next version will be using a different directory for Battle images since I realize the same files shouldn't have to be in each theme path. If you decide to place custom images in those folder paths, make sure to keep copies on your PC/Mac so you can use them in the upcoming versions.
 
#16
Battle Support / Newly added pictures don't sho...
Last post by TeamPD - August 10, 2022, 10:41:07 AM
Hello,

I have added new monster images to the already existing ones, but the new ones don't show up when I want to add them to my new added monsters in the Battle area. How can I get those images to show up in my admin for the Battle mod?

Kind regards,
Mandy
TeamPD
#17
SMF Arcade Support + Plugins / High Score shouts
Last post by Dave - August 10, 2022, 04:12:38 AM
I activated the shout box for Enterprise C and it works for shouts, but even with the 'Shout Member Scores' activated no scores are being posted.

Is there a setting I'm missing?


It should be noted that I can't get it to work on the test site either.


UPDATE: The scores do register on the EH Portal shout box if that helps
#18
SMF Arcade Support + Plugins / Re: Arcade has gone
Last post by Dave - August 09, 2022, 02:34:43 AM
Thanks Chen
#19
SMF Arcade Support + Plugins / Re: Arcade has gone
Last post by Chen Zhen - August 08, 2022, 06:46:09 PM
If an up to date copy of Ruffle causes problems you can always revert to an older build.
To do this you can use the manual upload option while checking the "Force Overwrite" box.

The Ruffle website has 3 older versions available & there are also a few older versions in WebDev's download archive section.
#20
SMF Arcade Support + Plugins / Re: Arcade has gone
Last post by Dave - August 08, 2022, 12:05:25 PM
There was a glitch this morning with Ruffle, I updated it from the Ruffle site and now it seems to be working. But I can't honestly say it was anything to do with the Arcade itself though as it was working with Firefox,Edge and Chrome but not with Brave.