Daily Lucky Numbers:
3
11
12
28
44
45

Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Gus A

#1
That worked!

Chen, if you are ever in the Hamilton area, drop me a line – beers are on me!

#2
Hey Chen,

Can't thank you (and Dave) enough for the prompt support.

Just update EhPortal with EhPortal_v1.39. No luck.

For what it's worth, avatars are showing up for these people elsewhere in the forum, just not in top posters. t
When clicked, the "broken" avatars seem to link to the correct profile.

Not sure if this info helps.

#3
Hey Dave,

All good tips – thanks!

The site on the browser address bar shows it's https, but I'll double-check. I'll also run the repair_permissions file and let you know what comes up!

 
#4
Thanks for the quick response!

I installed v1.38 and it seems to have fixed the duplicates but the avatars are still not showing.

Screen Shot 2022-10-04 at 9.03.04 AM.png

Also, when I uninstalled the previous version, I did not "Remove all data associated with this modification." I assume that is correct?

Screen Shot 2022-10-04 at 9.05.55 AM.png
#5
Hey folks,

Was wondering if anyone could help me with this issue. Pretty much as the title states. See attached image. 

Screen Shot 2022-10-01 at 10.40.28 AM.png 
#6
I think I sorted this out. admin can delete the post.
#7
Silly question, but I'm in the process of upgrading to smf 2.1 and adding EhPortal. Unfortunately, I did not uninstall simpleportal before the upgrade and now I can't seem to find the package to uninstall it. EhPortal is asking me to uninstall any previous version before upgrading.

What am I missing?