November 28, 2020, 06:09:38 PM

Recent posts

Pages 1 2 3 4 5 ... 10
21
EhPortal Support / Re: Shoutbox sound
Last post by vince - November 21, 2020, 09:24:11 PM
Ohhhhhh Okay
22
SMF Arcade Support + Plugins / Re: Magical Driving doesn't wo...
Last post by Chen Zhen - November 21, 2020, 05:21:18 PM
Also you still have your forum set to ISO-8859-1 whereas I mentioned before that your database should be set to UTF-8 Unicode ci & your forum to be set to UTF-8 (and converted).
23
EhPortal Support / Re: Right side block
Last post by Chen Zhen - November 21, 2020, 05:14:50 PM
I will look into this problem & thanks for the report.
24
EhPortal Support / Re: Shoutbox sound
Last post by Chen Zhen - November 21, 2020, 05:13:37 PM

It should only sound if another member posts in it.
The sound will not go off for you when you post something yourself although it should for other members.
25
SMF Arcade Support + Plugins / Re: Magical Driving doesn't wo...
Last post by Chen Zhen - November 21, 2020, 05:06:36 PM

In my opinion something is conflicting and perhaps another mod with improper code.
Use trial & error by uninstalling one mod at a time & then go back to your arcade to see if the problem is resolved.
Start with Simple Spoiler.
26
SMF Arcade Support + Plugins / Re: Magical Driving doesn't wo...
Last post by Chen Zhen - November 21, 2020, 05:00:30 PM
Quote from: Daniel Hofverberg on November 21, 2020, 06:43:38 AMFor all pages in the Arcade, the Console also displays this warning:
"The Content Security Policy 'upgrade-insecure-requests' was delivered via a <meta> element outside the document's <head>, which is disallowed. The policy has been ignored."

But I assume that has nothing to do with the problem with this particular game?


If you look at the console log in this arcade (SMF 2.1) or perhaps on Ronald's Arcade (SMF 2.0.17) you will see that this error does not occur.
It is likely from another mod you have installed that has the meta tag displaying on all or many pages of your website.
27
EhPortal Support / Right side block
Last post by vince - November 21, 2020, 04:32:12 PM
So I noticed when on mobile the first block on the right side does not show up and it doesn't matter what I put there as a block as you see in the pic that the top poster block shows up as the second block , the top poster block was in number 1 position and it did not show . I added another block to the first position and now the new one doesn't show and top poster now in second position worksSc.jpg.png
28
Premiumbeat for SMF / Re: Radio Show
Last post by hottdealsnow - November 21, 2020, 01:56:05 PM
Does this work?
29
Spamblocker / Re: [SMF] Spam Blocker public ...
Last post by hottdealsnow - November 21, 2020, 01:55:17 PM
I appreciate it
30
Spamblocker / Re: SMF 2.0.14 Error
Last post by hottdealsnow - November 21, 2020, 01:55:06 PM
Nice Job  ;D
Pages 1 2 3 4 5 ... 10