Website is unable to load

Started by androbada525, February 27, 2014, 01:17:17 am

Previous topic - Next topic

androbada525

My website, http://theteamk.x10.mx/ is not opening when I am trying to access it
It is not working since yesterday
It was working very efficiently until the day before yesterday

Error Log
2014-02-26 08:22:12.676 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/theteamk/public_html/.htaccess] has been removed.
2014-02-26 08:19:58.710 [INFO] [75.94.133.154:49801-0#APVH_theteamk.x10.mx] File not found [/home/theteamk/public_html/404.shtml]
2014-02-26 08:19:37.852 [INFO] [69.43.65.189:5200-0#APVH_theteamk.x10.mx] File not found [/home/theteamk/public_html/404.shtml]
2014-02-26 08:16:04.991 [INFO] [68.63.201.175:53159-0#APVH_theteamk.x10.mx] File not found [/home/theteamk/public_html/404.shtml]


What should I do now?
My SMF Website
The Team K
www.theteamk.tk

Chen Zhen

February 27, 2014, 01:54:07 am #1 Last Edit: February 27, 2014, 01:56:20 am by underdog
  Were you messing with files on the server prior to this occurrence? I do not know exactly how your host has set up your file configuration. The first error seems to be telling you that a required .htaccess file is missing. The other errors are just it telling you custom 404 shtml error page files are not available/existing. Did you remove a .htaccess file from your public_html directory recently? Did you install or uninstall a mod prior to this occurring?  Tell me details regarding any file manipulation you have performed prior to this issue.

  If you want me to take a look you will have to send me a PM with the relevant FTP information but keep in mind that I do not have a copy of your files/folders to know the configuration of this supposed .htaccess file it says is missing. Do you have any recent backups of your public_html folder? Perhaps your host has a backup of that folder from some point and can give you the necessary file or better yet they can just put it in that folder for you.


Chen Zhen


Perhaps it is just looking for an error page to load up period, due to a php error in the code which is flagging the error.
Imo if you don't know what to look for regarding messed up code just run the SMF 2.0.7 upgrade package, the hooks removal tool & then install all your mods anew. The database will still be intact but all SMF files will be default.

SMF has a wiki with instruction to do that upgrade package. The hooks removal tool should be used prior to installing any mods anew & then just delete it after use.   

SMF Wiki:  http://wiki.simplemachines.org/smf/Upgrading
More helpful info: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=518946.0

Hooks removal tool: http://webdevelop.comli.com/index.php?topic=33.0

Regards.